Műszaki mentés is volt

Baleset volt a 4-es úton Albertirsánál

Személyautó és pótkocsis mikrobusz ütközött össze a 4-es út elkerülő szakaszán, Albertirsa térségében hétfő reggel, a főutat lezárták.

2015.04.20 10:01MTI

Ismét járható a 4-es főút Pest megyei szakasza

Megnyitották a 4-es főutat a forgalom előtt Albertirsánál, ahol hétfő reggel egy személyautó és egy pótkocsis mikrobusz ütközött össze - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-vel.

Beluzsárné Belicza Andrea korábbi tájékoztatása továbbra is fenn áll, miszerint az 54-es kilométer közelében történt karambolnak nincs sérültje.

Az érintett szakaszt korábban azért kellett lezárni, mert a mikrobusz felborult és teljes szélességében elzárta az utat. A helyszínelés és a műszaki mentés befejezéséig a forgalmat a ceglédi rendőrök Albertirsa felé terelték - tette hozzá a szóvivő.

Beluzsárné Belicza Andrea, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta, hogy az 54-es kilométer közelében történt karambolnak - az első jelentések szerint - nincs sérültje.

Hozzátette: a mikrobusz felborult és teljes szélességében elzárja az utat. A helyszínelés és a műszaki mentés befejezéséig ezen a szakaszon nem lehet közlekedni, a forgalmat a ceglédi rendőrök a Albertirsa felé leterelik a főútról. Az autósok a Bicskei út, a 40-es út és a Szentmártonkátai út érintésével térhetnek vissza a 4-esre.

A műszaki mentést a monori tűzoltók végzik - tette hozzá Csámpai Attila, a megyei katasztrófavédelem szóvivője.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.