Visszapattant

A hátából húzták ki a kést

Egy férfi a saját élettársa hátába állította bele a nagykést, állítása szerint pedig nem is oda célzott.

2015.04.19 09:41ma.hu

A gyanúsított védekezése szerint rossz helyen ért célba a dobása.

A mentőket hívta elsőként a férfi, aki a jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint 2015. április 18-án este nagysápi otthonukban megszúrta élettársát - írja a police.hu.

A 34 éves férfi a helyszínen és később, gyanúsítotti kihallgatásán is elismerte, hogy a sértett sérülését ő okozta, bár állítása szerint nem szándékosan. Azt mondta, hogy a késsel a falra célzott, onnan pattant élettársa hátába, akit sérülése miatt kórházba szállított a mentő.

Életveszélyt okozó testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vette a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.