Bedrogozva raboltak

Drogos fiatalok fosztogattak házakat Ózdon

Kábítószert fogyasztottak azok a fiatalok, akiket hétvégi házak kifosztása során értek tetten a rendőrök a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Ózdon - tájékoztatta a rendőrség az MTI-t pénteken.

2008.01.11 14:16MTI

Több hétvégi házat tört fel az az öt fiatal, akiket lakossági bejelentés alapján fogtak el - mondta Dobi Tamás, a megyei főkapitányság kommunikációs irodájának munkatársa.

A fiatalok egy kisbusszal szokatlanul lassan közlekedtek a hétvégi házak között, a járműben ülők pedig nézegetik az ingatlanokat és a kerteket - szólt a bejelentés, amelyet követően érkeztek a helyszínre a rendőrök, és tetten érték a bandát, amely egyik kertből éppen fémtárgyakat próbált lopni.

Egyiküknél kábítószer-gyanús anyagot is találtak, a drog-gyorsteszt pozitív eredményt mutatott, a drogfogyasztás tényét mindannyian elismerték - tette hozzá a szóvivő, megjegyezve: az ózdi rendőrkapitányság lopás és kábítószerrel való visszaélés miatt indított eljárást az ügyben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.