TISPOL

Huszonnégy órás sebességellenőrzés indult

Reggel hat órakor 24 órás sebességellenőrzési akció indult Európa 20 államában, köztük Magyarországon.

2015.04.16 07:22MTI

A rendőrség honlapjának tájékoztatása szerint az Európai Közlekedésrendészeti Szervek Hálózata, a TISPOL keretein belül megszervezett akcióban úgy használnak minden rendelkezésre álló mobil traffipaxot, hogy azok egy-egy ponton legfeljebb négy órán keresztül lesznek üzemben.

A közlemény szerint az ellenőrzés elsődleges célja a sebességtúllépés veszélyességének tudatosítása. A rendőrség a lakosság ötleteit is várta, hol legyenek ez idő alatt ellenőrzések, a javaslatot beküldők közül pedig megyénként tíz-tíz embert meg is hívnak az ellenőrzések helyszínére.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.