Közúti baleset

Felüljárót rongált meg egy tréler az M5-ösön Újhartyánnál

Torlódik a forgalom az M5-ös autópálya főváros felé vezető oldalán Újhartyánnál, ahol egy tréler megrongálta a sztráda fölött átívelő felüljáró hídszerkezetét hétfő délelőtt.

2015.04.13 13:17MTI
Fotó: police.hu

Az M5-ös 42-es kilométerénél egy munkagépet szállító tréler szenvedett balesetet, de senki sem sérült meg - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság és az Útinform.

Mivel a pálya burkolatára törmelék került, a műszaki mentés, illetve a szükséges vizsgálatok elvégzéséig a forgalom az érintett szakaszon csak egy sávon halad, ezért az arra közlekedőknek torlódásra kell számítaniuk.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.