Dráma

Halott férfi a lakástűzben Bátonyterenyén

Kigyulladt egy ház Bátonyterenyén, az oltás közben egy férfi holttestét találták meg a tűzoltók.

2015.04.12 07:21MTI

A Nógrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője, Angyal Eszter elmondta: egy egyszintes lakóépület két helyisége, és a tetőszerkezet egy része gyulladt ki szombaton éjjel Bátonyterenyén, a Lengyendi úton.

A salgótarjáni hivatásos tűzoltók és a megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat munkatársai a tűz oltása közben egy elhunyt férfit találtak az épületben. Az áldozat a mentők megállapítása szerint harmadfokú égési sérüléseket szenvedett a teljes testfelületén.

Az épületben más személy nem tartózkodott - közölte a szóvivő az MTI kérdésére, hozzátéve, hogy a tűzoltók jelenleg is több vízsugárral oltják a lángokat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.