Baleset Budapesten

Rendőrségi kisbusz ütközött, több könnyebb sérült

Eddig tisztázatlan körülmények között összeütközött egy rendőrségi kisbusz és egy taxi szombaton hajnalban nem sokkal egy óra előtt Budapesten, a XX. kerületben a Nagysándor József és a Vörösmarty utca kereszteződésében, többen könnyebben megsérültek.

2015.04.11 08:06MTI
Fotó: MTI/Lakatos Péter

Pap Judit, az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálatának sajtóügyeletese elmondta: a szolgálati gépjármű, amelyben heten utaztak, az ütközés következtében felborult, mindenkit bevittek a kórházba kivizsgálásra, feltehetően könnyű sérülésük van. A taxist ugyancsak kórházba szállították.

A rendőrségi jármű megkülönböztető fényjelzést használt, a baleset körülményeit vizsgálják - mondta a sajtóügyeletes.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.