A sofőr alig sérült, az utasa viszont meghalt

Halálos baleset történt az M3-as autópályán kutyagázolás után

Befejezték a helyszínelést az M3-as autópályán, a forgalom újra zavartalan, miután meghalt egy ember péntekre virradó reggel, amikor egy autó elgázolt egy nagy testű, sztrádára tévedt kutyát, majd az árokba borult.

2015.04.10 07:35MTI

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) közleménye szerint egy személyautó árokba hajtott pénteken kora hajnalban az autópálya Miskolc felé vezető oldalán, a 140-es kilométernél. A balesethez Mezőkövesdről érkezett hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet, és kiszabadították az autóból a beszorult utast, a 29 éves kiskunhalasi férfi azonban a baleset következtében olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A Renault Megant vezető 24 éves hajdúböszörményi nőt a mentők könnyebb sérülésekkel szállították kórházba.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.