Lezárt út, fehér ruhás helyszínelők...

Rejtély Újpesten: a rendőrség egyelőre hallgat

Kedden késő délelőtt lezárták a főváros IV. kerületében található József Attila utca egy szakaszát, a környéken járók szerint "valami történik", de egyelőre csak a kérdőjelek gyűlnek.

2015.03.31 13:10ma.hu

Lezárták a rendőrök az újpesti József Attila utca egy szakaszát, közel a 3-as metró végállomásához, azt azonban egyelőre nem árulták el, mi történik a helyszínen, így csupán a rejtély növekszik egyre inkább, a részletekről pedig mindössze annyit lehet tudni, ami a járókelők elől nincs eltakarva. A hat rendőrautó és a tetőtől talpig fehér ruhában lévő helyszínelők mindenesetre nem sok jót jelentenek, a ma.hu munkatársának egy szemtanú egy feltételezhető gyilkosságról beszélt.

Érdeklődésünkre a IV. kerületi rendőrség ügyeletese mindössze annyit közölt: "erről az ügyről nem adhatok információt".

Agyonvertek egy embert Újpesten

Megtámadtak és agyonvertek egy embert a főváros IV. kerületében - értesült a HavariaPress. Kedden reggel találtak rá egy eszméletlenül, vértócsában fekvő emberre az újpesti József Attila utcában. A mentők a vélhetően brutális kegyetlenséggel bántalmazott embert kórházba vitték, de - úgy tudni - életét nem tudták megmenteni, sérüléseibe belehalt. A gyilkosság nyomai jól láthatók az újpesti társasháznál: a garázsokhoz vezető lejárón vértócsa, a házfalon hatalmas vérfolt látható. A bűnügyi helyszínelés a kora délutáni órákban fejeződött be. A házban lakók elmondása szerint egy hajléktalan embert gyilkoltak meg. Az áldozat a lejárónál, a kerékpártárolónál szokta meghúzni magát. A gyilkosság oka egyelőre nem ismert, a rendőrség még az óta sem közölt semmit a bűncselekmény részleteiről.

FRISS!

A gyilkosság oka egyelőre nem ismert, a Budapesti Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Főosztály Életvédelmi Osztálya halált okozó testi sértés miatt indított eljárást ismeretlen tettes ellen.

A férfi a kórházban halt meg - MTI Fotó: Mihádák Zoltán


MTI Fotó: Mihádák Zoltán


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.