Egy ember meghalt, ketten megsérültek

Baleset miatt késnek a vonatok a Debrecen-Nyírbátor vonalon

Egy ember meghalt abban a közúti balesetben, amely miatt késnek a vonatok a Debrecen-Nyírbátor vasútvonalon hétfő délután.

2015.03.30 19:00MTI

A Mávinform az MTI-vel azt közölte: a baleset a Hajdúsámson és Nyíradony közötti vasúti átjáróban történt. A Debrecenből Nyírbátorig közlekedő személyvonat a baleset helyszíne előtt meg tudott állni, a vonaton nem sérült meg senki.

A MÁV Zrt. közleménye szerint jelenleg áll a vonatforgalom, a vonalon az utasok 100-120 perc késésre számíthatnak.

A rendőrség korábbi közlése szerint a 471-es úton három személykocsi és egy teherautó ütközött.

Az MTI helyszínről származó információi szerint a teherautó pótkocsija vágódott ki, és ütközött neki a szemben közlekedő személygépkocsiknak. A vasúti átjárónál történt balesetben egy ember meghalt, ketten megsérültek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.