Valami bűzlik

Ammóniaszivárgás miatt kiürítették a vásárcsarnokot Pécsen

Két ember kórházba került, a katasztrófavédelem azonban nem talált veszélyes anyagot a hétfőn ammóniaszivárgás gyanújával kiürített pécsi vásárcsarnokban, amely így újra kinyithatott.

2015.03.30 10:43MTI

Ammóniaszivárgás miatt kiüríttette a rendőrség a vásárcsarnok épületét Pécsen - tájékoztatta a Baranya Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője hétfőn az MTI-t.

Kasza Anett közleményében azt írta, hogy a tűzoltók és a katasztrófavédelmi mobil laborjának munkatársai már a helyszínen vannak.

FRISS: Nem találtak veszélyes anyagot

Két ember kórházba került, a katasztrófavédelem azonban nem talált veszélyes anyagot a hétfőn ammóniaszivárgás gyanújával kiürített pécsi vásárcsarnokban, amely így újra kinyithatott - tájékoztatta a Baranya Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-t.

Kasza Anett közleményében azt írta, hogy a mentőszolgálat helyszínre érkező munkatársainak hatan panaszkodtak fejfájásra és toroktáji irritációra, közülük két embert vittek kórházba további vizsgálatok elvégzésére.

A tűzoltó főhadnagy kiemelte, hogy a katasztrófavédelmi mobil labor munkatársai többféle veszélyes anyag kimutatására alkalmas műszerrel végeztek méréseket a vásárcsarnokban. Ennek során kiemelt figyelmet fordítottak a nagyteljesítményű hűtőgépeket is üzemeltető húsboltok környékére, de mérgező anyagot nem találtak.

Hozzátette: a vásárcsarnok kapuit kinyitották, az eladók és a vevők visszatérhettek az épületbe.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.