Komoly veszteség

Élő bárányokkal csapódott és borult a kamion - képek!

A balesetben senki sem sérült meg, de a rakományként szállított mintegy ötszáz bárány csaknem fele a helyszínen elpusztult.

2015.03.29 15:30MTI
MTI Fotó: Varga György

Megszűnt a teljes útlezárás, újra járható az M7-es autópálya Zalakomár térségében, ahol még vasárnap hajnalban felborult egy bárányokat szállító kamion pótkocsija - közölte a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság.

A baleset hajnali egy óra körül történt az M7-es Nagykanizsa felé vezető oldalán, a 193-as és 194-es kilométer között. Egyelőre tisztázatlan okból a teherautó a szalagkorlátnak ütközött, onnan a vízelvezető árokba csapódott, pótkocsija pedig felborult.

Személyi sérülés nem történt, de a rakományként szállított mintegy 500 báránynak csaknem a fele a helyszínen elpusztult.

Egy megmenekült bárány - MTI Fotó: Varga György

A járműszerelvény műszaki mentése miatt délelőtt 10 órától teljes szélességében lezárták a rendőrök az autópálya érintett útszakaszát. A több órán át tartó mentést követően, 14 óra után indulhatott meg újra a járműforgalom az autópálya zalai szakaszán.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.