Baleset

Árokba borult egy autó Örkénynél, a sofőr meghalt

Lesodródott az útról, majd fának csapódott és árokba borult egy személyautó Örkény és Pusztavacs között péntek este, a sofőr meghalt.

2015.03.27 22:40MTI

A Pest megyei katasztrófavédelem szóvivője, Csámpai Attila tájékoztatása szerint az autó Örkény felől Pusztavacs felé haladt, amikor ismeretlen körülmények között lesodródott az útról.

A kocsiban ketten ültek, az utas sértetlenül kiszállt, de a sofőr - egy fiatal férfi - beszorult a roncsba és a helyszínen életét vesztette. A dabasi tűzoltók speciális eszközzel emelték ki a holttestet - tette hozzá a szóvivő.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.