Családi tragédia

Szándékosan magukra gyújtotta a házat egy nő Nógrádon

Egy nő és édesanyja között hangos szóváltás alakult ki családi házukban, majd a gyanúsított az egyik szoba berendezési tárgyait meggyújtotta, feltehetően azért, hogy saját maga és édesanyja halálát okozza.

2015.03.27 21:19MTI

Felgyújtotta házukat egy nő pénteken Nógrád községben, majd megpróbálta megakadályozni édesanyját, hogy kijusson az égő épületből; a 43 éves nő ellen emberölés kísérlete miatt indítottak eljárást - közölte a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-vel.

Dankóné Nagy Éva elmondta, hogy a nő és édesanyja között hangos szóváltás alakult ki családi házukban, majd a gyanúsított az egyik szoba berendezési tárgyait meggyújtotta, feltehetően azért, hogy saját maga és édesanyja halálát okozza.

Noha édesanyját megpróbálta megakadályozni abban, hogy az égő lakást elhagyja, az idős asszony mégis kijutott, és segítséget hívott. Lányát a tűzoltók mentették ki, majd a mentők kórházba szállították.

Az ügyben a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi osztálya folytatja az eljárást - közölte a szóvivő.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.