Házkutatás közben kerültek elő a fegyverek

Fegyvert és lőszereket foglaltak le egy családi háznál Ecsegen

Engedély nélkül tartott lőfegyvert és lőszereket foglaltak le Ecsegen egy családi háznál, az ügyben egy 43 éves férfit őrizetbe vettek.

2015.03.27 12:55MTI
Fotó: freedigitalphotos.net/taoty

Dankóné Nagy Éva, a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta: a pásztói rendőrök állampolgári bejelentés alapján tartottak házkutatást a 43 éves B. A. családi házában és az ahhoz tartozó melléképületben. A szerszámos kamrában elrejtve találták meg a házilag átalakított lőfegyvert, valamint 41 darab, 0,22-es kaliberű lőszert.

A pásztói rendőrkapitányság bűnügyi osztálya lőfegyverrel és lőszerrel való visszaélés bűntett elkövetésének gyanúja miatt folytat büntetőeljárást. A férfit őrizetbe vették, és kezdeményezték az előzetes letartóztatását - tette hozzá a szóvivő.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.