Az egyik áldozat állapota súlyos

23 éves nő gázolt az Erzsébet téren

Több embert gázolt el egy járdára hajtó személyautó csütörtök délután Budapest V. kerületében, az Erzsébet tér mellett. A gázolóról kiderült: egy fővárosi 23 éves nőről van szó.

2015.03.26 20:29MTI
MTI Fotó: Mihádák Zoltán

Amint korábban a ma.hu is beszámolt róla, a fővárosban a József Attila utcán egy a Lánchíd felől érkező személyautó a járdára hajtva négy járókelőt ütött el, majd egy villanyoszlopnak csapódott csütörtökön kora este.

Valics Dezső, az Országos Mentőszolgálat sajtóügyeletes közölte, a balesetben öt, 20-25 év közötti nő sérült meg, négyen könnyebben, egyikük pedig súlyosan. Valamennyiüket kórházba vitték.

A rendőrség a honlapján azt írta, hogy a gázoló egy 23 éves budapesti nő, aki szintén megsérült. Tájékoztatásuk szerint a személyautó eddig tisztázatlan okból hajtott fel a járdára, ahol négy gyalogost gázolt el. A rendőrség szerint az autó több, parkolást gátló oszlopot és közlekedési jelzőtáblát is kidöntött, majd egy villanyoszlopnak ütközve állt meg.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.