Korábban segítségnyújtás nélkül távozott

Feladta magát a Váci úti baleset egyik résztvevője

Segítségnyújtás nélkül elhagyta a helyszínt a csütörtök reggel, a fővárosi Váci úton történt balesetben érintett egyik sofőr. A férfi később feladta magát a rendőrségen.

2015.03.26 11:55MTI
MTI/Mihádák Zoltán

Az ORFK közleményében felidézték, hogy reggel öt óra körül a XIII. kerületi Váci út Újpest-Városkapu előtti szakaszán eddig tisztázatlan körülmények között két személygépkocsi összeütközött. F. István, a baleset egyik résztvevője gépkocsiját hátrahagyva, segítségnyújtási kötelezettségét elmulasztva elmenekült a helyszínről.

A 31 éves budapesti férfi ellen segítségnyújtás elmulasztása bűntettének gyanúja miatt indítottak eljárást. Pár órával később azonban megjelent a XIII. kerületi Teve utcai rendészeti igazgatási központban és feladta magát. A rendőrök a férfit előállították - írta a rendőrség közleményében.

MTI/Mihádák Zoltán


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.