Ismét zavartalan a forgalom

Elszállították a Hatvannál talált robbanótestet

Földmunkálatok közben egy 15 centiméteres magyar repeszromboló gránát került elő.

2015.03.25 18:55MTI

Elszállították a 32-es főút Heves megyei szakaszán, Hatvannál talált világháborús robbanótestet, így ismét zavartalanul halad a forgalom - közölte a Magyar Honvédség tűzszerész ezredének kommunikációs altisztje az MTI-vel.

Bátyi Edina elmondta: földmunkálatok közben egy 15 centiméteres magyar repeszromboló gránát került elő. A tűzszerészi munkálatok idejére átmenetileg 500 méteres szakaszon korlátozták a 32-es főút forgalmát.

Mostanra a területzárást feloldották. A robbanótestet a Magyar Honvédség központi gyűjtőhelyére szállították - tette hozzá az altiszt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.