Elfogták a gyanúsítottat

Dráma a Józsefvárosban: megkéseltek egy nőt, de a tettes már halott

A rendőrség két sérültről kapott bejelentést hétfő este, a kiérkező járőrök egy férfit és egy nőt találtak szúrt sérüléssel a VIII. kerületi Dobozi utcában.

2015.03.24 17:29MTI
MTI Fotó: Lakatos Péter

Leszúrtak egy 42 éves férfit hétfő este a főváros VIII. kerületében, a rendőrök elfogták a gyanúsítottat, aki ellen emberölés gyanúja miatt indítottak eljárást - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

A rendőrség két sérültről kapott bejelentést hétfő este, a kiérkező járőrök egy férfit és egy nőt találtak szúrt sérüléssel a VIII. kerületi Dobozi utcában. A 42 éves férfi olyan súlyosan megsérült, hogy a kórházba szállítás után meghalt - olvasható a BRFK közleményében.

A rendőrség adatai szerint a 42 éves férfi egy Dobozi utcai ház kapujában szóváltás után késsel megszúrta az ott lakó nőt. A gyanúsított, egy 63 éves budapesti férfi a nő segítségére sietett, a támadót az utcára lökte, és dulakodás közben megszúrta.

A BRFK nyomozói előállították a 63 éves férfit, és gyanúsítottként hallgatták ki. Közölték: ellene a további eljárást - őrizetbe vétele mellett - a BRFK bűnügyi főosztályának életvédelmi osztálya folytatja le, és javasolják előzetes letartóztatását is.

MTI Fotó: Lakatos Péter


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.