Lövedékek napja

Lezárják és kiürítik a II. kerületi Árpád fejedelem útjának egy szakaszát

Feltehetően tüzérségi lövedék került elő Budapesten, a II. kerületi Árpád fejedelem útján péntek délután. A környéket lezárják és kiürítik. Frissítve!

2015.03.20 17:35MTI

A Magyar Honvédség tűzszerész ezredének kommunikációs altisztje, Bátyi Edina elmondta: az Árpád fejedelem útja 17.-nél földmunkák közben találták a feltételezett világháborús robbanótestet.

Az utcát egy 400 méteren szakaszon lezárták, mintegy száz lakást kiürítenek.

20:00 - Feloldották az Árpád fejedelem útján robbanótest miatt elrendelt zárást

Feloldották a II. kerületi Árpád fejedelem útján elrendelt korlátozást, amelyet péntek délután egy világháborús robbanótest miatt rendeltek el - közölte a Magyar Honvédség tűzszerész ezredének kommunikációs altisztje az MTI-vel.

Bátyi Edina elmondta: az Árpád fejedelem útja 17.-nél, földmunkák során egy 8,8 centiméteres német kézi páncélelhárító eszköz került elő. A robbanótestet a rendőrség által kijelölt területen még péntek este megsemmisítik.

A tűzszerészi munkálatok idejére az utat 400 méteres szakaszon lezárták, 35 lakást kellett kiüríteni, de a lakók mostanra visszatérhettek otthonukba.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.