Rendőrkézen

Másfél év után megvan az idős szentesi asszonyt kirabló két férfi

Két férfi bement egy szentesi családi házba, hogy onnan aranyat és készpénzt zsákmányoljon. Az ott lakó idős nő megzavarta őket, ezért egyikőjük kalapáccsal tarkón ütötte.

2015.03.05 09:16MTI

Másfél éves nyomozás után találták meg a rendőrök azokat a rablókat, akik egy idős szentesi asszonyra támadtak, és egyikük kalapáccsal tarkón ütötte a sértettet - tájékoztatott a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Szenti Szabolcs felidézte: 2013. augusztus 21-én két férfi bement egy szentesi családi házba, hogy onnan aranyat és készpénzt zsákmányoljon. Az ott lakó idős nő megzavarta őket, ezért egyikőjük kalapáccsal tarkón ütötte a sértettet, aki nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett el. A támadók ezután üres kézzel elmenekültek.

A rendőrség másfél éves nyomozás után gyanúsítottként hallgatta ki a más bűncselekmény miatt jogerős szabadságvesztés büntetését töltő 47 éves H. Zoltánt, aki részletes beismerő vallomást tett. Másnap elfogták a testvérét; az 53 éves szegedi férfi a rendőrök gyanúja szerint az interneten szemelte ki a sértett házát. Ő tagadta a bűncselekmény elkövetését - ismertette a szóvivő.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.