Szeged

Nemcsak halállal fenyegetőzött, szúrt is a gyorsétteremnél

A csongrádi megyeszékhelyen a múlt vasárnap este támadott meg két embert egy huszonéves férfi a Makkosházi körút egyik gyorsétterme közelében.

2015.03.05 08:48Havariapress

Emberölési kísérlettel gyanúsította meg a rendőrség azt a férfit, aki két emberre is rátámadt egy szegedi gyorsétterem előtt, egyiküket meg is késelte.

A csongrádi megyeszékhelyen a múlt vasárnap este támadott meg két embert egy huszonéves férfi a Makkosházi körút egyik gyorsétterme közelében.

A támadó a sértettek egyikét azzal fenyegette meg, hogy megöli, és késével össze is szurkálta a 33 éves sándorfalvi lakost, majd egy ott tartózkodó kiskunfélegyházi lakost is megtámadott, aki azonban el tudta hárítani a támadást.

A késelő ezt követően elmenekült a helyszínről, de amikor megtudta, hogy már keresik a rendőrök, feladta magát a Szegedi Rendőrkapitányságon, ahol kihallgatását követően őrizetbe is vették.

Az elsődleges orvosi vélemény szerint az általa okozott sérülések egyike akár halálos kimenetelű is lehetett volna, ez alapján a rendőrség a tegnapi napon immár emberölési kísérlettel gyanúsította meg a férfit. Az ügyészség egyben indítványt tett a terhelt előzetes letartóztatásának elrendelésére is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.