Zsaru Magazin

Mégsem gyilkosság áldozata lett a Kiskundorozsmán megtalált férfi

A rendőrség szerint a férfi öngyilkosságot próbált elkövetni, közben sebezte meg magát többször is a késsel, majd elájult vagy elaludt.

2015.03.04 09:25MTI

A nyomozás adatai és az orvos szakértői vélemény szerint feltehetően nem gyilkosság áldozata lett az a budapesti férfi, akinek holttestét február 24-én találták meg Szeged-Kiskundorozsmán - írta legújabb számában a Zsaru Magazin.

A rendőrséget február 10-én értesítették, hogy nem érkezett meg munkahelyére, a Semmelweis Egyetem Igazságügyi és Biztosítás-orvostani Intézetébe a 37 éves férfi. Az áldozat meztelen holttestét két héttel később egy labdarúgó találta meg a sportpálya melletti füves területen. A férfi nyakán felszíni vágás, szívtájékán két késszúrás nyoma látszott, és további sérülései is bántalmazásra utaltak. Mellette hevert a kés, ott voltak a ruhái, egy részük megégve, a közelben pedig benzines flakont is találtak a helyszínelők.

A nyomozók vizsgálták a férfi kapcsolatrendszerét és utolsó napjainak történéseit, elemezték a térfigyelő kamerák és a nagyobb bevásárlóközpontok biztonsági kameráinak felvételeit. Kiderült, hogy a holttest mellett talált kést és a benzines flakont is a férfi vásárolta. A boncolást végző szakemberek szerint pedig kizárható az idegenkezűség.

A rendőrség szerint a férfi öngyilkosságot próbált elkövetni, közben sebezte meg magát többször is a késsel, majd elájult vagy elaludt. Halálát kihűlés okozta, a testén talált, elsőre bántalmazásra utaló sérülések pedig fagyás következményei. Azt még vizsgálják, hogy a szervezetében volt-e altató vagy nyugtató - áll a magazin cikkében.

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, Magyarországon hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegélyszámot!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.