Rablótámadás

Késsel fenyegetőzve szerezték meg a bevételt

Késsel fenyegetőzve kirabolt egy dohányboltot két férfi Debrecenben. A rablótámadást a bolt biztonsági kamerája felvette.

2015.03.04 08:39Havariapress
Fotó: police.hu

Kedden este, percekkel 8 óra előtt jelent meg két, kapucnis pulóvert és maszkot viselő férfi az Egyetem sugárút és az Ibolya utca sarkán található trafikban. Egyikük előkapott egy kést, s azzal fenyegetőzve a bevételt követelte, míg társa az ajtóban állva őrködött.

Az erőszakkal megszerzett pénzzel a támadók elmenekültek. A rablást a bolt biztonsági kamerája rögzítette, a nyomozók a felvételeket is felhasználva próbálják azonosítani a rablókat.

Az egyik támadó 170-180 centiméter magas, a bűncselekmény elkövetésekor fekete kapucnis pulóvert és fekete nadrágot viselt. Társa ugyanolyan magas, a rabláskor királykék kapucnis pulóvert és fekete nadrágot viselt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.