Bűnügy

Rendőrkézen a gyilkossággal gyanúsított nő

Néhány órán belül elfogták azt a nőt, aki a gyanú szerint csütörtökön megölt egy idős asszonyt a főváros XVIII. kerületében.

2015.02.27 15:38MTI

A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) pénteki közleménye szerint csütörtök délután hozzátartozója holtan talált egy 83 éves nőt pestszentlőrinci családi házában. A rendőrök még éjfél előtt, a IX. kerületben menekülés közben elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 43 éves nőt.

A gyanúsítottat előállították, kihallgatásán elismerte a bűncselekmény elkövetését. A gyanúsítottal szemben a további eljárást – őrizetbe vétele mellett – a BRFK életvédelmi osztálya folytatja le. Kezdeményezték a nő előzetes letartóztatását.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.