Miskolc

Még sincs minden veszve! 3 millió forint volt a táskában - és visszajuttatta tulajdonosának

A miskolci rendőrkapitányságra érkezett a bejelentés az 58 éves helyi férfitól, hogy Miskolcon, a Népkert környékén talált egy autóstáskát.

2015.02.27 10:44MTI

Egy miskolci férfi a rendőrség segítségét kérte, amikor egy több mint hárommillió forintot tartalmazó autóstáskát talált és vissza akarta azt adni a tulajdonosának - mondta a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője pénteken.

Szabó-Berdár Csilla közölte, a miskolci rendőrkapitányságra érkezett a bejelentés az 58 éves helyi férfitól, hogy Miskolcon, a Népkert környékén talált egy autóstáskát, amelyben nagyobb mennyiségű készpénz és személyes iratok vannak.

A megtaláló a talált tárgyat bevitte a miskolci kapitányságra, ahol a táskában lévő értékeket a rendőrök összesítették, majd értesítették a jogos tulajdonost - mondta a szóvivő.

Hozzátette: a tulajdonos, egy 31 éves felsőzsolcai férfi elmondta a rendőröknek, hogy elindulás előtt az autója tetejére tette fel a táskáját, amelyet azután ottfelejtett és menetközben elveszített.

A becsületes megtalálónak köszönhetően a miskolci rendőrkapitányság munkatársai hiánytalanul adták vissza a több mint hárommillió forintnyi készpénzt és a személyes iratokat tartalmazó táskát a jogos tulajdonosának, aki előző nap ünnepelte a születésnapját - jegyezte meg Szabó-Berdár Csilla.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.