Megmentették

Hasánál fogva húzta vissza az öngyilkosjelöltet

A debreceni rendőrök akadályozták meg, hogy egy 29 éves férfi véget vessen az életének.

2015.02.25 10:15ma.hu
Képek: police.hu

Egy állampolgár 2015. február 24-én 22 óra körüli időben telefonon arról értesítette a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját, hogy Debrecenben, a Homokkerti felüljáróról egy férfi le akar ugrani a sínek közé - írja a police.hu.

A Debreceni Rendőrkapitányság munkatársai a bejelentést követően azonnal a helyszínre mentek, ahol meglátták a zavartan viselkedő férfit, aki a korláton ülve a vasúti sínek felé nézett. A férfi a rendőrök láttán megpróbált a sínek közé leugrani, akihez az egyik rendőr odarohant és a férfit a hasánál fogva átölelte és visszahúzotta a korlát elé.

police.hu

A férfi továbbra is le akarta vetni magát a mélybe, ezért a rendőrök a kétségbeesett férfit a járdára fektették. A mentőszolgálat munkatársai időközben a helyszínre érkeztek és a 29 éves helyi lakost további ellátása érdekében kórházba vitték.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.