Súlyosan megsérült a balesetben

Villanyoszlop állította meg a jogosítvány nélkül száguldozó autóst

Villanyoszlopnak csapódott egy személyautó kedden hajnalban Sopronban. A gépkocsit jogosítvány nélkül vezette egy 22 éves férfi, aki súlyosan megsérült az ütközéskor.

2015.02.24 15:49MTI

Kedden hajnalban, a soproni Balfi úton szenvedett balesetet egy 22 éves fiatalember. Apja Suzukijával száguldozott, mikor elvesztette uralmát a kocsi felett, letért az úttestről, s egy villanyoszlopnak csapódott.

Az autóban egyedül ülő fiatalember súlyosan megsérült. Miután kiszabadították a roncsból, a mentők kórházba szállították. A fiatalember nem használta a biztonsági övet és vezetői engedélye sem volt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.