Két autó ütközött

Baleset miatt lezárták a 32-es főutat Jászalsószentgyörgyön

A településen a Fő út 72. szám előtt két autó ütközött össze.

2015.02.24 15:07MTI

Baleset miatt lezárták a 32-es számú főutat Jászalsószentgyörgy belterületén - közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője kedden az MTI-vel.

Szabó Zoltán tájékoztatása szerint a településen a Fő út 72. szám előtt két autó ütközött össze. Az elsődleges adatok alapján az eddig tisztázatlan okból történt balesetben ketten megsérültek.

A helyszínelést teljes útlezárás mellett jelenleg is végzik a rendőrök, a Szolnokot Jászberénnyel összekötő főút forgalmát a környező mellékutcákra terelik - tette hozzá a szóvivő.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.