Hajdú-Bihar megyében

24 éves román nő a 47-esen történt baleset áldozata

Halálos közúti közlekedési baleset történt Debrecen és Mikepércs között.

2015.02.23 07:20ma.hu

A rendelkezésre álló adatok szerint 2015. február 23-án 0 óra 6 perc körüli időben a 47-es számú főút 5+200-as kilométerszelvényénél - Debrecen és Mikepércs között - egy Mikepércs irányába közlekedő, román forgalmi rendszámú személygépkocsi eddig tisztázatlan okból az úttestről lehaladt és az út melletti villanyoszlopnak ütközött.

A gépkocsi vezetője, egy 24 éves román nő a baleset következtében olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

A helyszíni szemle idejére a balesettel érintett útszakaszt a rendőrök félpályán lezárták, a forgalom rendőri irányítás mellett halad.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.