Békés megye

Elütött egy embert az autó, mielőtt fának csapódott

Árokba sodródott és fának csapódott egy személyautó az Orosháza és Gádoros közötti úton vasárnap kora délután. Az autóban utazók közül egy ember életét vesztette, egy életveszélyes, egy pedig súlyos sérülést szenvedett.

2015.02.22 14:49MTI
MTI/Rosta Tibor

Tóth Karolina, az Országos Mentőszolgálat sajtóügyeletese elmondta: a baleset halálos áldozata egy 45-50 év közötti férfi. Életveszélyes sérülésekkel, mentőhelikopterrel vittek kórházba egy 30-35 év közötti férfit, egy 23 éves nő súlyos sérüléseket szenvedett, őt mentőautóval viszik az ügyeletes baleseti sebészetre.

Tordai Attila, a Békés megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivőjének tájékoztatása szerint a személyautó a vasúti átjáró közelében elütött egy gyalogost, ezután sodródott az árokba. A gyalogos könnyű sérüléseket szenvedett.

A rendőrségi helyszínelés idejére lezárták a 4407-es számú főutat, kerülni Nagyszénás irányába lehet.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.