Többmilliós zsákmány

Három és fél év után került rendőrkézre a bajai betörő

B. Frigyest 2015. január 29-én 13 órakor elfogták és - őrizetbe vétele mellett - gyanúsítottként hallgatták ki.

2015.01.30 10:14ma.hu
Forrás: police.hu

A több éven át tartó nyomozás eredményeként őrizetbe vették a bajai rendőrök azt a 29 éves férfit, aki betört egy családi házba és onnan több millió forint értékű ékszert és készpénzt tulajdonított el.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2011. július 28. és 2011. augusztus 6. közötti időben ismeretlen elkövető betört egy bajai házba, majd onnan készpénzt, karórákat, aranyérméket és ékszereket vitt magával.

A Bajai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya nyomozást indított lopás bűntett elkövetésének gyanúja matt ismeretlen tettes ellen. A rendőrök kezdetben kevés információval rendelkeztek az elkövetőről, amely jelentősen megnehezítette a felderítést. A nyomozók több mint 3 éves kitartó munkájának, valamint az eljárás során beszerzett szakértői vélemények eredményeképpen kiderült, hogy a bűncselekmény elkövetésével B. Frigyes 29 éves garai lakos gyanúsítható megalapozottan. A férfit 2015. január 29-én 13 órakor elfogták és - őrizetbe vétele mellett - gyanúsítottként hallgatták ki. A Bajai Rendőrkapitányság kezdeményezi a terhelt előzetes letartóztatásának indítványozását.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.