Tűzveszély

Többen megsérültek egy kigyulladt kályha miatt Nagykanizsán

Kályha okozott tüzet csütörtök este egy nagykanizsai családi házban, ahol a bent lévők közül hárman is megsérültek.

2015.01.29 19:15MTI

Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője, Cseresznyés Dániel elmondta: a kiskanizsai városrészben lévő családi ház kályhája okozott tüzet az egyik szobában. A helyszínre érkező tűzoltóknak sikerült gyorsan megfékezniük a lángokat.

A tűzeset idején a házban összesen heten tartózkodtak, közülük hárman égési sérüléseket szenvedtek - tette hozzá a szóvivő.

Az MTI a helyszínről úgy értesült, hogy a családi ház egyik szobájában a berendezési tárgyakban keletkezett kisebb tűz, a bent lévők ezt próbálták eloltani, amikor megsérültek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.