Havazás

Késések: egyre több sínpályát lep be a hó

Több vasútvonalon akár 30-40 perces késésekre is készülni kell a havazás miatt.

2015.01.29 18:10MTI

A Mávinform sajtóügyeletese, Kavalecz Imre elmondta: a veszprémi vonalon Székesfehérvár és Sárszentmihály között egyelőre nem közlekednek a vonatok. A szakemberek dolgoznak a váltók megtisztításán, de az akár egy órát is igénybe vehet. A Dunántúlon és a Dunakanyarban is nehezíti a közlekedést az időjárás. A Budapest-Székesfehérvár vonalon és a Budapest-Hatvan-Miskolc vonalon 30-40 perces késésekre kell számítani.

Emellett továbbra is késésekre kell készülni a Győr-Zirc-Veszprém, a Győr-Pápa-Celldömölk és a Celldömölk-Veszprém vonalon - tette hozzá a sajtóügyeletes.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.