Havazás

Két útszakaszon is teherautóstop

Nem közlekedhetnek a teherautók a következő főbb utakon a havazás miatt.

2015.01.29 15:23MTI

Nem közlekedhetnek a teherautók a 8-as főúton Ajka-Bakonygyepes és Veszprém között az erős havazás miatt – tájékoztatott a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője csütörtökön.

Csépányi-Barczi Petra ismertetése szerint az intézkedés a 7, 5 tonna össztömeget meghaladó járműveket érinti.

Az előrejelzések szerint a nap folyamán további havazásra kell számítani, ezért indulás előtt célszerű tájékozódni a katasztrófavédelem vagy az Országos Meteorológiai Szolgálat honlapján – tette hozzá.

Nem közlekedhetnek a teherautók a 83-as főúton Városlőd és Pápa között - tájékoztatta a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság csütörtök délután.

Máté Alexandra hadnagy ismertetése szerint a 7,5 tonna össztömeget meghaladó járművek az erős havazás miatt nem közlekedhetnek Pápa és Városlőd között, a korlátozást kora délután vezették be.

Az előrejelzések szerint a nap folyamán további havazásra kell számítani, ezért indulás előtt célszerű tájékozódni a katasztrófavédelem vagy az Országos Meteorológiai Szolgálat honlapján - tette hozzá.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.