Félpályás útlezárás a baleset miatt

Halálra gázoltak egy kerékpárost Cegléden

A 40-es főút érintett szakaszán félpályás útlezárás van érvényben.

2015.01.27 19:21MTI

Halálra gázolt egy kerékpárost egy személyautó Cegléd külterületén kedd délután, a 40-es főút érintett szakaszán félpályás útlezárás van érvényben - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-vel.

Beluzsárné Belicza Andrea tájékoztatása szerint az ismeretlen körülmények között történt balesetben a 49 éves kerékpáros olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy már nem lehetett rajta segíteni.

A 40-es főút 24-es kilométerénél a helyszínelés befejezéséig félpályás útlezárás mellett egy sávon, váltakozó irányban haladhat a forgalom - mondta a szóvivő.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.