Blaha

Vetkőztetők az aluljáróban

Tegnap éjszaka két férfi a Blaha Lujza téri aluljáróban egy férfit bántalmazott, aki ennek következtében megsérült. A sértett bőrkabátját levették, abban értékek után kutattak, majd a helyszínről eltávoztak.

2015.01.27 09:22ma.hu

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. kerületi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya eljárást folytat rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a 42 éves O. Zsolt és 44 éves B. Csaba budapesti lakos társa ellen - olvasható a police.hu-n.

A rendelkezésre álló adatok szerint a 42 éves férfi és társa 2015. január 26-án 0 óra 32 perc körüli időben Budapest VIII., Blaha Lujza téri aluljáróban egy férfit bántalmaztak, aki ennek következtében megsérült. A sértett bőrkabátját levették, abban értékek után kutattak, majd a helyszínről eltávoztak.

A rendőrök a sértettet bántalmazó elkövetőket beazonosították, elfogták, előállításukat követően gyanúsítottként hallgattak ki, egyúttal kezdeményezték előzetes letartóztatásba helyezésük indítványozását.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.