Frontális ütközés

Halálos baleset Aradványpusztánál, teljes útzár

Egy enyhe kanyarban egy személygépkocsi áttért az út bal oldalára és frontálisan összeütközött a vele szemben szabályosan közlekedő személyautóval.

2015.01.26 19:02MTI

Egy ember meghalt, egy pedig könnyebben megsérült egy balesetben a 471-es számú főúton Aradványpuszta térségében hétfő este, a helyszínelés idejére teljesen lezárták az útszakaszt - közölte a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI-vel.

Demeter Erika tájékoztatása szerint egy enyhe kanyarban egy személygépkocsi áttért az út bal oldalára és frontálisan összeütközött a vele szemben szabályosan közlekedő személyautóval.

Az egyik autó 50 éves férfi sofőrje a helyszínen meghalt, a másik kocsit vezető nőt könnyű sérülésekkel vitték a debreceni Kenézy Gyula kórházba.

A rendőrök a helyszínelés idejére a főút érintett szakaszát teljes szélességében lezárták. A forgalmat Nyíradony felől Nyíracsád, Vámospércs, Debrecen felé a Hajdúsámson felől érkezőket Hajdúhadház felé terelik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.