Le kellett engedni a kerekeit

Beszorult teherautó miatt van torlódás a Felsőcsatári úti csomópontnál

A tűzoltók csak a jármű kerekeinek leengedése után tudták elkezdeni kivontatni a járművet. A baleset közelében jelentősen lelassult a forgalom, mert a Felsőcsatári úti csomópontnál csak lépésben lehet haladni.

2015.01.26 15:56MTI

Egy beszorult nyerges vontató miatt a Ferihegyi út fővárosból kivezető oldalán, a Felsőcsatári úti csomópontnál torlódás alakult ki hétfő délután - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság az MTI-vel.

A közlés szerint egy nyerges vontató beszorult a Ferihegyi úton a magasságkorlátozó rendszer alá, a tűzoltók csak a jármű kerekeinek leengedése után tudták elkezdeni kivontatni a járművet. A baleset közelében jelentősen lelassult a forgalom, mert a Felsőcsatári úti csomópontnál csak lépésben lehet haladni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.