Havazás

Hóhelyzet - Veszprém megyében forgalomkorlátozás

A 7,5 tonna össztömeget meghaladó járművek nem közlekedhetnek a 77-es, a 82-es és a 83-as főút egy-egy szakaszán.

2015.01.25 14:59MTI / fotó: sky.com

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese, Dömölki Zsolt az intézkedést a csúszásveszéllyel indokolta. Emiatt zárták le a 77-es főutat Veszprém és Tapolca között, a 82-es főút Veszprém és Győr-Moson-Sopron megye közötti szakaszát, valamint a 83-as főutat Pápa és Városlőd között a 7,5 tonna megengedett össztömeg feletti járművek elől. A tehergépjárművek vezetőit a rendőrök szükség esetén tájékoztatják a pihenési lehetőségekről, a megye városai azonban számukra is megközelíthetőek kerülő úton – tette hozzá.

Komárom tisztul, az 1-es út már járható

Az 1-es főutat a 97-es kilométernél megtisztították a hótól, az útvonalat megnyitották a forgalom előtt - közölte a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság vasárnap.

A sajtószolgálat tájékoztatása szerint a 8151-es utat is megtisztították, így az Ácsot az M1-es autópályával összekötő szakaszon is lehet közlekedni.

A 13-as főút Komárom és Kisbér között még járhatatlan, a közlekedést hóátfúvások akadályozzák.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.