Szünetel a vonatközlekedés

Tehervonattal ütközött egy autó Kaposvár és Taszár között

A jármű vezetőjét az arra közlekedők mentették ki az autóból, a mentőszolgálat kórházba vitte.

2015.01.24 13:54MTI

Tehervonattal ütközött össze egy személyautó egy vasúti átjáróban Kaposvár és Taszár között szombat délelőtt, az érintett szakaszon szünetel a vonatközlekedés - tájékoztatta a Mávinform az MTI-t.

A rendőrség és a vasúttársaság szakemberei vizsgálják a baleset körülményeit, de az már biztos, hogy a kocsi a fénysorompó tilos jelzése ellenére hajtott a sínekre - írták.

A történtek miatt a Budapest-Kaposvár vonalon közlekedőknek késésre kell számítaniuk. Egyelőre vonatpótló buszokat állítanak forgalomba Kaposvár és Taszár között.

A Somogy megyei rendőrség tájékoztatása szerint az eddig tisztázatlan körülmények között történt sántosi baleset helyszínelése és a műszaki mentés idejére teljes szélességében lezárták a 61-es és a 66-os út közötti körforgalomhoz vezető összekötő utat, kerülni a 66-os úton, Sántos felé lehet.

A jármű vezetőjét az arra közlekedők mentették ki az autóból, a mentőszolgálat kórházba vitte - írta közleményében a katasztrófavédelem.

A Mávinform azt is közölte, hogy a dél-balatoni vonalon szintén késnek a vonatok, mert elromlott a sávolyi állomás irányítóberendezése. A szakemberek dolgoznak a helyreállításon.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.