Közút

Súlyos baleset miatt lezárták a 4-es főutat Monornál

Teherautóval ütközött egy személyautó, két ember súlyosan megsérült a 4-es főúton Monor térségében csütörtök délelőtt. Az utat lezárták.

2015.01.22 10:55MTI

A Pest megyei katasztrófavédelem szóvivője, Csámpai Attila elmondta: a 35-ös kilométerszelvénynél, a vasadi leágazásnál történt ütközés olyan erejű volt, hogy a személyautóban utazó két középkorú férfi egyike kirepült a járműből, s az autó is átpördült az út túloldalára. A másik utas még ki tudott szállni, de az első jelentések szerint mindkettőjüket a helyszínen ápolják a mentősök, hogy stabilizálják az állapotukat.

A monori tűzoltók biztosítják a helyszínt, és segédkeznek a mentésben is. A burkolatra üzemanyag folyt, az érintett útszakaszt lezárták, a forgalmat terelik. A környéken nagy a torlódás – tette hozzá a szóvivő.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.