Tét

Ittasan, bukósisak nélkül - neki a téglakerítésnek...

Túl nagy sebessége miatt a Kawasaki nem tudta követni az út ívét.

2015.01.21 09:24Havariapress

Súlyos sérüléseket szenvedett az a motoros, aki bukósisak nélkül, s mint később kiderült, vélhetően ittasan száguldott neki egy téglakerítésnek Tét központjában.

A Győr-Moson-Sopron megyei település belterületén még kedden késő délután hajtott be egy fiatal motoros egy kereszteződésbe, ahol balra akart kanyarodni.

Túl nagy sebessége miatt azonban a Kawasaki nem tudta követni az út ívét, és fékezés nélkül nekicsapódott a szemközti ház téglakerítésének.

A balesetet okozó 20 éves helyi fiú, aki bukósisak nélkül közlekedett, súlyos sérüléseket szenvedett; a rendőrök később azt is megállapították, hogy a fiatalember nem rendelkezik vezetői engedéllyel, mint ahogy a kétkerekűre sem volt semmilyen hatósági jelzés felszerelve. Mindezeken felül a motorossal szemben alkoholfogyasztás gyanúja is felmerült, ezért tőle vér- és vizeletmintát is vettek.

A Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya a továbbiakban szakértők bevonásával vizsgálja a baleset körülményeit.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.