Közúti baleset

Vonat találkozott autóval Debrecen és Nyíregyháza között

Debrecen és Nyíregyháza között 30-60 percet késtek a késő éjszakai vonatok, mert Apafánál személygépjárműnek ütközött a Budapestről Nyíregyházára tartó Civis InterCity, személyi sérülés nem történt.

2015.01.19 07:10MTI

Az ütközés során a mozdony kisiklott, az egyik vágány megrongálódott, emiatt Debrecen és Apafa között csak egy vágányon haladnak a vonatok, a Civis Intercity utasai egy másik vonattal továbbutaztak - tájékoztatott a Mávinform.

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság honlapján azt közölte, hogy a Nyíregyháza-Debrecen vasútvonalon közlekedő személyszállító vonat összeütközött a vasúti átjáróban elakadt személyautóval Debrecen közelében.

Az autót vezető idős ember az ütközés előtt kiszállt a járműből, így ő is sértetlenül megúszta a balesetet.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.