Rosszabb is történhetett volna

Kutyatámadás Simontornyán

Egy 31 éves nő, valamint 4 éves kislánya megsérült.

2015.01.01 09:49ma.hu

Simontornyán a Pásztor utcában 2014. december 31-én 15 óra 45 perc körüli időben egy gazdátlan pitbull-szerű kutya megtámadott és megharapott egy 31 éves helyi nőt, valamint 4 éves gyermekét. A nő és a kislány egyaránt könnyű sérüléseket szenvedett. A nyakörvet viselő zsemleszínű eb a helyszínről elmenekült, a rendőrök jelenleg is keresik - tájékoztatta a ma.hu-t a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.

A rendőrség kéri, hogy aki a kutyát látja, azonnal értesítse a rendőrséget, továbbá aki az esettel kapcsolatban, illetve az eb gazdájának kilétéről érdemleges információval rendelkezik, tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80/555-111 "Telefontanú" zöld számán (H-Cs: 8-16, P: 8-13) vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámon.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.