Minden jó, ha jó a vége

A legszebb ajándék: rendőrök vitték haza a karácsonykor eltűnt bácsit

Karácsony napján tűnt el egy idős, beteg bácsi Szegeden. A rendőrök gyorsan megtalálták és hazavitték.

2014.12.26 12:43ma.hu

Hozzátartozói jelentették be egy 85 éves szegedi bácsi eltűnését 2014. december 25-én 17 óra 15 perckor a rendőrség segélyhívószámán - írja a police.hu.

A rokonok elmondták, hogy a bácsi betegsége miatt folyamatosan segítségre szorul, nehezen tájékozódik. A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központ főügyeletese azonnal elrendelte az eltűnt személy körözését, és személyleírását kiadta a közterületi szolgálatot ellátó állománynak.

Az újszegedi rendőrőrs körzeti megbízottai az eltűnt férfi lakóhelyének környező utcáit, tereit nézték át. A bejelentéstől számított egy órán belül megpillantottak egy bácsit a szegedi Kálvin téren, akire illett a személyleírás. A rendőrök megkérdezték a nevét, de erre nem tudott válaszolni. Akkor kezdett el bólogatni, amikor a nevén szólították. A körzeti megbízottak a 85 éves bácsit átadták a hozzátartozóinak.

Az ijedtségen kívül nem esett baja.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.