Debrecen és Hajdúsámson között

Gyerekek is megsérültek a frontális karambolban

Frontálisan ütközött két személyautó a 471-es út 6-7. kilométerszelvényénél, Debrecen és Hajdúsámson között, többen megsérültek, az utat lezárták.

2014.12.24 11:43MTI

Kiss Szilvia tűzoltó főhadnagy, a Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság ügyeletes szóvivője elmondta: a két autóban három felnőtt és egy gyermek súlyosan, további két gyermek könnyebben sérült. Valamennyiüket kórházba vitték.

Egy ember a roncsokba szorult, őt a debreceni tűzoltók feszítő-vágóval szabadították ki. Az utat a rendőrség teljes szélességében lezárta, a forgalom egy parkolón keresztül folyik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.