Halálra gázolt egy fiatal nőt

Feladta magát a halálos gázoló

Halálra gázolt egy fiatal nőt egy autós Nyíregyháza határában. A helyszínről elhajtó gázoló - egy 45 éves nő - nem sokkal később feladta magát.

2014.12.24 11:22Havariapress

Kedden délután talált rá egy arra haladó busz sofőrje az elgázolt nő holttestére a 4911-es úton, Nyíregyháza határában. A 25 éves nőt egy, a megyeszékhely felé tartó autós elgázolta, majd magára hagyta. Még tartott a helyszínelés, amikor gázoló feladta magát a rendőrségen.

A 45 éves nyírgyulaji asszony a balesetben megrongálódott autójával jelent meg a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányságon. B. Éva ellen a főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya közúti baleset okozása vétség és segítségnyújtás elmulasztása bűntett elkövetésének megalapozott gyanújával, őrizetbe vétele mellett folytatja az eljárást.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.