49 éves nő az áldozat

Halálos gázolás a sormási ipari parknál

Kedd este egy Nagykanizsa felől érkező személygépkocsi ütötte el az út szélén gyalogoló 49 éves eszteregnyei nőt. Az asszony olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen meghalt.

2014.12.24 08:45MTI

Halálra gázoltak egy gyalogost Sormáson, az ipari parknál - közölte a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján.

Az eddigi adatok szerint kedd este egy Nagykanizsa felől érkező személygépkocsi ütötte el az út szélén gyalogoló 49 éves eszteregnyei nőt. Az asszony olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen meghalt.

A gázolással egy időben egy másik autó, hogy elkerülje az ütközést, lehúzódott az út szélére, a mögötte haladó gépkocsi sofőrje viszont későn észlelte a manővert, és emiatt karamboloztak. A balesetben egyik autós sem sérült meg.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.