Két autó ütközött

Baleset miatt nagy a torlódás a Rákóczi hídnál

Két személyautó ütközött össze, és az egyik a tetejére borult. Az előzetes információk szerint a balesetben két ember sérült meg.

2014.12.22 16:39MTI

Baleset miatt jelentős a torlódás a Rákóczi híd pesti hídfőjénél - közölte Kiss Norbert, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság helyettes szóvivője az MTI-vel.

Kiss Norbert azt mondta: két személyautó ütközött össze, s az egyik a tetejére borult. Az előzetes információk szerint a balesetben két ember sérült meg.

A baleset miatt a hídra vezető két sávot és a IX. kerületi Máriássy utcát lezárták, emiatt a környéken jelentős a torlódás - tette hozzá a helyettes szóvivő.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.